تحقیقی در مورد پروسه توليد كنسرو لوبياي آبگوشتي در کارخانه و ازمایشات مربوط بدان:

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 14
تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد
فونت:roya
سایز:حداکثرو معمول_24

سر فصل ها:
آزمايشات كنترل كيفي مربوطه:
آزمايش درصد پري:
آزمايش درصد نمك سس كنسرو لوبيا:
تست تعداد لوبيا در 100 گرم:
استاندارد برخي از موارد مهم در كنترل كيفي (لوبيا):
فرمول فضاي آزاد:
دید اجمالی :

لوبيا بعد از خريداري به وسيله كاميون وارد كارخانه شده، نمونه گيري شده و آزمايشات كنترل كيفي لازم بر روي آن انجام مي گيرد. و بعد از مثبت بودن آزمايشات كيفي لوبياي ما كه از نوع آبگوشتي مي باشد وارد انبار مي شود.
آزمايشات كيفي كه بر روي لوبيا انجام مي شود شامل: تست خار و خاشاك، تعداد در 100 گرم و ... مي باشد كه در زير به آنها اشاره مي شود.
لوبيا توسط كارگران از كيسه ها تخليه و وارد دستگاه شن گير (بوجاري) شده سپس وارد شن شوئي شده و كاملاً شسته و تميز مي شود و سپس در شبكه هاي بزرگ به مدت 48 ساعت خيس مي خورد.
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع

تعداد مشاهده: 2009 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

حجم فایل:20 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: